Ezek a bámulatosan különleges állatok megmutatják, milyen, amikor a természet nyomtatójából kifogy a festék:

Nem csak nálunk, az állatoknál is előfordul ez az autoimmun megbetegedés, nekik bundájukon jelennek meg a fehér foltok, mely által úgy néznek ki, mintha Isten nyomtatójából kifogyott volna a festék.

Az elmúlt években elég sokat beszéltek a Vitiligo nevű betegségről, mely valójában autoimmun betegség. Ilyenkor a szervezet nem tud, vagy csak részben képes a bőr színezéséhez szükséges pigmentek előállítására (vagy épp az immunrendszered pusztítja el őket), így viselői bőrfelszínén fehér foltok jelennek meg.

Szerencsére manapság már nem nézünk furán, ha meglátunk az utcán egy embert, aki ebben a betegségben szenved, hiszen egyre többen vállalják fel a nyilvánosság előtt, pontosan azért, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek.

Ezek az emberek szerintünk egytől-egyig csodálatosak és bátrak, amiért semmi szégyellnivalójuk nincs. Nem csak nálunk, az állatoknál is előfordul ez az autoimmun megbetegedés, nekik bundájukon jelennek meg a fehér foltok, mely által úgy néznek ki, mintha Isten nyomtatójából kifogyott volna a festék. De ők is, egytől-egyig csodálatosak: 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×