A tanár megszégyeníti a kislányt az egész osztály előtt. Ekkor a lány durva bosszút áll:

A videóban látjuk, amint a tanár egy 8 éves kislányt hív ki a táblához és a személyes névmásokkal kapcsolatban faggatja őt. A lány csendes és megfélemlítettnek tűnik...

A videóban látjuk, amint a tanár egy 8 éves kislányt hív ki a táblához és a személyes névmásokkal kapcsolatban faggatja őt. A lány csendes és megfélemlítettnek tűnik, meg sem mer szólani tanára előtt. A tanár egyre hangosabban teszi fel kérdéseit csak azért, mert a gyermek nem tud válaszolni.

-Milyen órára jöttél be? – kérdezi tovább kiabálva a tanár. A kislány továbbra is csak hallgat és lehajtja a fejét. A tanár eközben frusztrációjának ad hangot, hangsúlyozza hogy a gyermek nem készült az órára.

Aztán egy bizonyos pillanatban, amikor a tanár már a kezével kezdi bökdösni a gyereket, a kislány reagál. Teljesen váratlan a reakciója, senki sem gondolta, hogy ezt fogja tenni.

De nem akarunk mindent elárulni, nézd meg a lenti filmet (a felvétel orosz nyelvű, angol felirattal). Nem szabad elfelejtenünk, hogy az agresszió soha nem a megoldás, különösen ha gyermekekről van szó!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×