A kislány az őrök járását utánozza, de amint az egyik észre veszi, azonnal reagál rá!

A királyi palota őrei a világ egyik legfegyelmezettebb alkalmazottai, hiszen óriási felelősség nyomja a vállukat, legyen szó akár a Buckingham palotáról, vagy akár a stockholmi királyi rezidenciáról. Ám nem minden percben kell végtelenül komolyan venni ezt a feldatot, nagyon indokolt esetben beleférhet némi játék is!

A stockholmi királyi palotánál álló őrök számára rendkívül fontos, hogy mindig koncentráljanak, de úgy tűnik, sokan elfelejtik, néha bizony meg kell mutatniuk emberi arcukat is.

Bár ezek az őrök olyan emberek, akik éjjel-nappal ki vannak téve a zavaró tényezőknek és megtanulták, hogyan koncentráljanak, néha még velük is előfordul, hogy tudatosan lazítanak ezek a koncentráción – mert ki tud ellenállni egy ilyen édes kislánynak?

Igaz, hogy az őrök arra vannak felkészítve, hogy mindig készen álljanak, amikor váratlan támadás érheti őket, néha bizony nem könnyű a feladatuk.

Ez volt a helyzet azzal az őrrel is, akit a lenti felvételen látunk. Igaz, hogy a felvétel már egy éves, még mindig élvezhetjük ezt a nagyszerű pillanatot.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg barátaiddal és családoddal, ha Neked is tetszett az őr váratlan reakciója.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×