Ilyen az, amikor a cicanadrág kínos helyzetbe hoz… a 4-ik képtől lesűlne a pofámról a bőr!

Ti is vártátok már a tavaszt? Mi is nagyon... egy valami miatt azonban ebben az évszakban mindig szívünkbe férkőzik a félelem és a kétségbeesés... ugyanis ilyenkor kerülnek elő a szekrényből a cicanadrágok!

Ez egy jó formájú hölgy esetében áldás, de sajnos nem csak azok hordják, akiknek van önkritikájuk is mellé... a ruhadarab, ami gyakran többet is felfed, mint amit szeretnénk, okozhat kellemetlen pillanatokat a napsütésben gyanútlanul sétálgatók számára:

Száz szónak is egy a vége, a lényeg, hogy figyeljünk oda, hogyan öltözködünk. Tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert, de azért néhány apróságra figyelni kell, mert ha nem, akkor olyan kínos helyzetbe kerülünk, mint ezek a hölgyek… elnézést, van közöttük egy férfi is!

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

Vajon ezek az emberek gondolkodtak, mielőtt kimentek a házból? Csak két magyarázatom van: vagy nagyon meggondolatlanok, vagy nagyon bátor személyek. Akár hogy is legyen, nevetségesek!

Kérünk ezúton is mindenkit: csak hosszú felsőruházattal, vagy szoknyával hordjuk az átlátszó nadrágot. Vagy leginkább sehogy, ha alkatunk nem engedi! 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×