Friss levegőre vágyott, ezért kinyitotta a vészkijáratot... a repülőn!

Friss levegőre vágyott a Lucky Air kínai légitársaság egyik utasa, ezért kinyitotta a vészkijáratot. Amikor a rendőrök a landolás után előállították meglepetten próbált védekezni... van ekkora barom a világon??

Hogy a kínai utasok sok mindenre képesek, az nem újkeletű. A leghajmeresztőbb eset talán az az idős hölgy volt, aki aprópénzt dobott a repülőgép hajtóművébe, hogy szerencsés útja legyen. Most egy kicsivel visszafogottabb utastársáról számolt be a kínai sajtó nyomán a brit bulvármédia.

A Chen nevű férfi a Hainan-szigeti Sanyából Mianjangba tartott, mikor a járatot teljesítő B-6959-es lajstromú Airbus A320-as már épp földet ért. Utastársai elkezdtek még a helyükön szdelőzködni, mikor a férfi megunta a levegőtlen térben való várakozást és kinyitotta a szárny fölötti vészkijáratot. A vészcsúszdák kinyíltak, a személyzet pedig értesítette a hatóságokat, akik őrizetbe vették a férfit.

 

Credit: AsiaWire

Nem értette miért viszik el bilincsben egy ilyen apróságért, és azt mondta, nagyon meleg volt a gépen, ami ráadásul zsúfolt is volt, csak le akarta húzni az ablakot, ezért rántotta meg a mellette lévő kart. Véletlenül.

Végül 15 nap elzárás és egy jelentősebb összegű, 15 ezer dolláros várta csak a meg nem értett zsenit! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×