Szoktál inni energiaitalt? Ennek a videónak a megtekintése után már nem biztos, hogy fogsz:

Ma már szinte kortól függetlenül mindenki fogyasztja az energiaitalokat. Számtalan gyártó kínál nagy hangzatú termékeket, de nagyon kevesen beszélnek arról, hogy

Az energiaitalok ma már széles körben és választékban kaphatóak, mind a boltokban, mind pedig a szórakozóhelyeken.

Ma már szinte kortól függetlenül mindenki fogyasztja az energiaitalokat. Számtalan gyártó kínál nagy hangzatú termékeket, de nagyon kevesen beszélnek arról, hogy a szervezetre gyakorolt pozitív hatások mellett, milyen negatív hatásai is vannak szerveinkre és testünkre.

Az úgynevezett energiaitalok a nagyobb terhelhetőség és frissesség miatt fogyasztjuk, azonban ezek túlzott fogyasztása olyan visszafordíthatatlan szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhat a szakértők szerint, ami akár halálhoz is vezethet.

Ezek az italok olyan készítmények, amelyek koffeint és taurint tartalmaznak, vagy olyan vitaminokat és szénhidrátokat, amelyek növelik a koncentrálóképességet és a fizikai teljesítőképességet is.  Az energiaitalokat nagy többségben fiatalok fogyasztják, vagy olyan sportolók, testépítők, aki szeretnék növelni fizikai erejük egy-egy edzés alatt.

Ha eddig te is rendszeresen fogyasztottad, vagy alkalmanként felbontottál egyet-egyet, ezután a videó után nem biztos, hogy újból megteszed!

Tisztítószer

Egy kutatási vizsgálat során összehasonlították a Monster energiaitalt a nálunk is kapható Auto Zone féktisztítóval, a végeredmény pedig sokkoló!

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×