Ez történik a hasi zsíroddal, ha 4 napig csak banánt eszel

A “diéta” ​​szó negatív konnotációval bír, és személy szerint nem vagyok rajongója. Azonban az úgynevezett “banán-diéta”, melyet napjainkban sok táplálékkutató támogat, más.

A “diéta” ​​szó negatív konnotációval bír, és személy szerint nem vagyok rajongója. Azonban az úgynevezett “banán-diéta”, melyet napjainkban sok táplálékkutató támogat, más.

Ez egy kevésbé ismert módszer, de annál hatásosabb, és csak 4 napot kell kibírni. Ezalatt 4 kilót is fogyhatunk, és szabályosan eltűnik a pocakunk. Nem mellesleg, javul az emésztés, és a bőrünk állapota is. Elmondjuk, hogy miért!

Míg más diéták kifárasztanak, és folyamatosan éhezünk, addig a banándiétától nem maradsz éhesen, és még a cukorigényünket is kielégíti. A legjobb rész, hogy annyi banánt eszünk, amennyit csak akarunk!

A banán 74 százaléka víz. De a benne található természetes cukor és temérdek szénhidrát elképesztő energiaforrássá teszik. Sokan ezért edzésekhez használják, például testépítők!

A banándiétát úgy kezdjük, hogy hazaviszünk egy nagy rakás banánt! Ezen túl csak víz és tej fog kelleni, minden mást elfelejthetünk a következő 4 napra!

 A banánt bármilyen formában fogyaszthatjuk, csinálhatunk tejes, hűsítő italt is belőle. A legegyszerűbb, ha azt követjük, hogy amikor éhesek vagyunk, eszünk banánt, annyit, amennyitől jól lakunk.

Eleinte még érezhetjük azt, hogy éhesek maradtunk, vagy kívánunk mást is, de a szervezet hamar hozzászokik a banánhoz.

Mivel a diéta alatt a szervezet nem kap más tápanyagot, ezért tisztulásba kezd, és kimossa magából a méreganyagokat. Igyunk sok vizet, hogy még jobban segítsünk neki!

 Az is jó hír, hogy a banán tartalmaz boldogsághormonokat, így még a levertségtől sem kell tartanunk.

Hogy hol hat a legjobban a diéta? A has és deréktájékon! Folyadékot és zsírt is veszítünk, ezért hamar lapos hasra ébredhetünk!

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×