Íme, a 4 legagresszívabb csillagjegy az egész földkerekségen! Zárd ki őket az életedből!

Az erőszakosság nem minden értelemben nevezhető rossz tulajdonságnak. Abban az esetben, ha önös érdekeinkért senkit és semmit nem vagyunk hajlandóak kímélni, akkor nem becsülendő dolog.

Az erőszakosság nem minden értelemben nevezhető rossz tulajdonságnak. Abban az esetben, ha önös érdekeinkért senkit és semmit nem vagyunk hajlandóak kímélni, akkor nem becsülendő dolog.

Viszont, ha kéz a kézben jár a céltudatossággal, a kitartással és az állhatatossággal egy olyan ügy érdekében, ami a szeretteink vagy a környezetünk javát is szolgálja, akkor nem is olyan megvetendő jellemvonás.

A következőkben azokat a csillagjegyeket vesszük sorra, akik erőszakos típusoknak mondhatók a szó jó és kevésbé áldásos értelmében is.

Kos

A Kosok tipikus erőszakos emberek. Akaratosak, nem adják fel soha és minden, amit tesznek, azt lendülettel és szenvedéllyel teszik. Bármit képesek feláldozni a szeretteikért és a számukra fontos ügyekért. Bár a szerelemben nem annyira rámenősek és kezdeményező típusok, mégis nagyon határozottan viselkednek egy párkapcsolatban és soha nem engedik elnyomni magukat.

Ikrek

Az Ikrek végtelenül kedves, elbűvölő, közvetlen emberek. Soha nem ártanának senkinek, viszont a türelmüknek van határa. Ha valaki megbántja őket, tiszteletlen velük, vagy elárulja őket, arra mérhetetlen haragjukat kieresztik. Nem a gonoszság vezérli őket, az igazságért szállnak harcba, ekkor azonban képesek kimutatni az agresszív oldalukat. Ha nem ismered jól azt az Ikreket, akivel éppen kapcsolatban vagy és átléped nála ezt a küszöböt, akkor még te magad is meglepődhetsz, hogy mi minden képes kiszabadulni belőle.

Oroszlán

Ezzel valószínűleg senkit nem leptünk meg. A szenvedélyes Oroszlán, aki nem nagyon tűri el, ha nem ő lehet a középpontban és nem brillírozhat mindenben, amivel csak foglalkozik. Őt leginkább a versenyszelleme képes kilendíteni az egyensúlyából és az amúgy szórakoztató, kedves hangulatából. Ha úgy érzi, hogy valaki veszélyezteti a pozícióját, mindjárt erőszakossá válik és kiszabadul belőle az igazi oroszlán.

Skorpió

A Skorpiók nehezen kiszámíthatóak és a rejtélyességükről híresek. Talán ezért is olyan érdekesek ők mindenki számára. Egyszerre tudnak visszafogottak és harciasak lenni. Ha úgy érzik, hogy valaki vagy valami veszélyezteti a szeretteiket, akkor minden gondolkodás nélkül harcba szállnak és az erőszak sem áll tőlük messze ilyenkor. Jó tudni velük kapcsolatban, hogy könnyen kiszagolják a hamisságot, ezért jobb nem is próbálkozni vele, mert, ha kiderül (márpedig, ha rajtuk múlik, ki fog), akkor nem lesznek kíméletesek.

Egyetértesz? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×