Figyeld a leleplező jeleket! Ez a 6 dolog bizonyítja, hogy párod még mindig nincs túl az exén:

Vannak olyan tipikus jelek, amelyek mind arra utalnak, hogy még a volt szerelem jár a fejében. Ha ez felmerül, akkor egy alapos beszélgetés és egy fontos döntés meghozatala szükségeltetik mindkettőtök érdekében.

Vannak olyan tipikus jelek, amelyek mind arra utalnak, hogy még a volt szerelem jár a fejében. Ha ez felmerül, akkor egy alapos beszélgetés és egy fontos döntés meghozatala szükségeltetik mindkettőtök érdekében.

#1 Gyakran hasonlít az exéhez

Gyakran hasonlít téged az exéhez öltözködésben, hajviseletben, stb. Mintha számára az lenne az ideális, amihez mindent viszonyít. Ez egy nagyon erős jel arra, hogy még képtelen előre lépni és még ott van az ex a szívében.

#2 Tartja a kapcsolatot

Lehetséges, hogy időnként üzenetet váltanak és a párod abban reménykedik titkon, hogy újra együtt lehetnek. Ez egyfajta elvonókúra számára. Ha kérdéseket teszel fel a beszélgetéseikkel kapcsolatban, akkor csak hanyagul válaszol vagy egyáltalán nem is akar beszélni róla, mondván, nem érdekes.

#3 Sokat lóg a közösségi oldalakon

Rájössz, hogy a párod folyamatosan követi az exét, naponta megnézi a profiljait, reagál a bejegyzéseire és a képeire. Ez is egy egyértelmű árulkodó jel. Gyakran az ember a legjobb barátainak nem szán ekkora figyelmet. Ezzel azt akarja kifejezni az exe számára, hogy még ott van és gondol rá.

#4 Gyakran beszél arról, amit együtt csináltak

Azzal semmi gond nincs, ha gyakran hozzuk fel azokat az eseményeket, amelyek a múltban történtek velünk. De ha a párunk rendszeresen felhozza az exével közös élményeket a beszélgetéseitek során és közben nagyon önfeledtnek tűnik, akkor valószínűleg hiányoznak neki azok a pillanatok.

#5 A keresztnevén szólít

Ez annyira egyértelmű, hogy talán bele sem kellett volna tenni a listába, de mégis itt landolt. Egyszer az életben előfordulhat, és ha határozottan és őszintén tudja azt mondani neked, hogy nyelvbotlás volt, akkor elhiheted neki, de ha már nem a kapcsolatotok elején jártok és ő kiböki az ex nevét, akkor talán érdemes odébb állni.

#6 Sokat hozza szóba

Nem csak a közös emlékeket lehet felemlíteni. Nem kell, hogy feltétlen szép dolgokat meséljen róla. Lehetséges, hogy éppen azokat a tulajdonságait hozza fel, amelyek bosszantották őt, sőt még érzelmi töltete is van a mondanivalójának. Ez nem túl jó jel, mert ez azt jelenti, hogy még mindig nem tudta elengedni őt teljesen.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×