Ezek a szívszorító fotók a lelked mélyéig hatolnak! Mi megkönnyeztük őket:

A mindennapi rohanásban sokszor észre sem vesszük a ránk ragyogó apró csodákat és megrendítő pillanatokat. Ha azonban néha elengedjük a gyeplőt és egy pillanatra megállunk

A mindennapi rohanásban sokszor észre sem vesszük a ránk ragyogó apró csodákat és megrendítő pillanatokat. Ha azonban néha elengedjük a gyeplőt és egy pillanatra megállunk, életre szóló, megható élményekkel lehetünk gazdagabbak.

Ez a kutyus a kerítéshez dörgölődzik a menhelyen, csakhogy végre valaki megsimogassa őt.

A fiatal lány nagyon félt leszállás előtt, és megkérte a mellette ülő idegent, hogy fogja a kezét. Az nemcsak a kezét fogta, de a családjáról is kérdezgette, hogy megnyugtassa utastársát.

“A barátom új szíve, amit rohanva hoznak épp a kórházba.”

Ez a háromgyerekes anyuka mindhárom lányának ír napi öt sort egy saját kis könyvecskébe. Az esküvőjükre szánja őket meglepetésnek ajándékba.

A 3,5 éves beszédsérült kisfiú most mondta ki életében először azt a szót, hogy ”anyu”.

“Az elmúlt évben ez alatt a festmény alatt ültem az egyetemi könyvtárban. Ugyanezen időszakban végeztem egy kis családfakutatást is, és találtam a neten egy olajfestményt egy sokadik üknagyapámról, Joseph Trappről. Másnap a könyvtárban rájöttem, hogy az ő arcképe alatt ültem a könyvtárban.”

A süket kutyus így jelzi gazdáinak, hogy ki kéne mennie elvégezni a dolgát.

“Új helyre költöztünk, másnap reggel indultam lenyírni a füvet, és akkor láttam, hogy a szomszéd bácsi már nekiesett. Elmondta, hogy minden új szomszédját megajándékozza egy fűnyírással, afféle köszöntésképp.”

,,Az édesapánk mindig sárga kacsákat rejtett el a ház körül, hogy jobb kedvünk legyen, ha megtaláljuk őket. 4 évvel ezelőtt elhunyt és mikor már azt hittük, hogy minden kacsát megtaláltunk, ma találtunk még egyet az autójában. Szívszorító érzés.”

Ez a férfi a metrón találkozott egy mezítlábas gyerekkel, és odaadta neki a cipőjét.

Valaki idetett egy vízzel teli medencét és egy adag kukoricát a kacsának, hogy ne kelljen elhagynia a parkolóban rakott fészkét.

Tűzből kimentett kutyát vigasztaló tűzoltó.

Kismadár siratja elpusztult társát. Igen, az állatoknak is vannak érzéseik…

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×